Sennepsfrøet: en speciel plante til enhver have!
Hvad er en sennepsfrøplante? Hvad bruger du det til? Hvad er blomstringstiden, og hvornår kan du så planten? Hvor kan man købe sennepsfrø? Vi fortæller dig i denne artikel!

Hvad er en sennepsfrøplante?
Har du nogensinde set en sennepsfrøplante? Sandsynligvis, men genkendte du ham dengang? En sennepsfrøplante er faktisk en helt speciel plante. Planten har eksisteret i mange århundreder, den er allerede nævnt i Bibelen. Frøet er kun meget lille, mens en meget stor plante kan vokse fra det på ingen tid. Vidste du, at et sennepsfrø ofte kun er en halv millimeter til en hel millimeter?

Hvad bruger du sennepsfrø til?
Det fine er: du kan bruge sennepsfrø. Du kan lave sennep ud af dette. For virkelig at give sennepsfrø den skarpe smag, bliver du nødt til at forberede det. For at opnå den skarpe smag skal du blandt andet bruge vand. Sennep bruges hovedsageligt som en slags sauce, fx sammen med bitterballen eller kroketter. Men det kan også være meget velsmagende i kombination med ost. Det er også simpelthen et aktiv for din have. En sennepsfrøplante bliver forholdsvis stor og har smukke blomster i en lys gul farve. Det lyser enhver have op. Sennepsfrøplanten kommer især til sin ret i en vild have, men du kan også placere dem i et smukt bed.

Leave a Reply

Your email address will not be published.