Beskæring af en sommerfuglebusk? Sommerfuglebusken (Buddleja) er et aktiv for enhver have. Denne busk, der findes i mange varianter, såsom den smukke Buddleja Davidi, blomstrer med enorme blomster i sensommeren. Til en mindre have er der også dværgsommerfuglebuske. Navnet blev valgt, fordi sommerfuglebusken faktisk er hyppigt besøgt af sommerfugle. Dette øger denne plantes tiltrækningskraft betydeligt. Buddljeja er en flerårig busk og beskæring er den bedste måde at forynge busken på. Jo flere unge skud der er, jo flere blomster vil busken producere.

Hvordan og hvornår beskærer man sommerfuglebusken?
Vil du beskære din sommerfuglebusk? En sommerfuglebusk laver en stor vækstspurt, når temperaturen begynder at stige. Det betyder lange skud, der vokser for sprudlende til at få en flot kompakt busk. Hvornår skal man beskære sommerfuglebusken? I juni måned er det så nødvendigt at toppe busken. Dette er nemt ved at skære toppen af ​​skuddene. Dette gør simpelthen planten mere robust og forgrener sig meget mere. I princippet blomstrer busken på hver gren. Beskæring holder busken lidt mindre end muligt. Men en sund sommerfuglebusk kan sagtens nå 2 meter efter nogle år. Uden knopper vil de helt sikkert være mindre smukke og vokse til 2,5 til 3 meter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.