Selvom det ikke er så populært som dine mere berømte fætre som kål og salat, har Thuja fra Haekplanter Heijnen noget at byde på. På den ene side vokser de hurtigt, hvilket betyder, at de nemt kan flytte dem til områder, hvor de skal vokse uden at skulle bekymre sig om frostens virkninger.

Hedninger kræver imidlertid typisk mindre vedligeholdelse end de fleste andre planter, i det mindste hvad angår jordforberedelse og vandforvaltning. Og fordi mange sorter er dekorative, behøver de ikke at bekymre sig om at skære grene eller på anden måde fysisk skade for at forskønne deres miljø.

Selvfølgelig er der nogle nede at have heckere på din gård. Den mest bemærkelsesværdige ting er, at de har tendens til at tiltrække skadedyr og dyr, som f.eks. Maul og groundhogs. Og selvom de vokser langsomt, hvis de bringer andre aktiviteter på deres måde, kan de påvirke daglige aktiviteter som madlavning og badning. Heldigvis er de fleste af dem ret smukke og nemme at vedligeholde.

Et andet problem, som nogle mennesker har, er, at nogle sorter kan være ret delikate, især hvis de har hække med torner eller andre typer skarpe kanter af Haekplanter. Samlet set er Haekplanter bræberfordele ubestridelige. De er ikke kun attraktive, men kan også bidrage til at øge højden af ​​deres landskab. Hvis du leder efter en lav vedligeholdelsesmulighed, så prøv dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published.